Mesterom interieur staat voor nieuwe dimensies in opbergen en organiseren van uw interieur. Maatwerkoplossingen voor kastwanden, dressings, keuken, woonkamer en badkamermeubels. Praktische interieurelementen waarbij uitstraling en gebruiksgemak in perfecte harmonie samen gaan. Door de bijzondere combinatie van innovatieve producttechnieken en ambachtelijk handwerk is elk interieur daadwerkelijk uniek.

Alle programma’s hebben hun eigen karakter en uitstraling. Voorop staat dat ze naadloos in elke gewenste ruimte in te passen zijn. Als u dat wenst gaat ons ontwerp zelfs volledig op in de ruimte, met een minimaal lijnenspel en transparant kleurgebruik. Maar misschien kiest u juist voor een beeldbepalend interieur, met een uitgesproken voorkeur voor kleuren en materialen.

Wij maken voor elk budget een mooi project.

Wat zeggen onze klanten over mesterom keukens

ERIC EN GERDA VERSCHUREN

“Het klinkt als een cliché, maar “bij Mesterom keukens zit je wel degelijk aan het juiste adres.” Vanaf de voorbereidende gesprekken tot de in de puntjes afgewerkte levering en plaatsing, neemt Eric Mesterom ruim de tijd om alles met de klant door te nemen en de werken op te volgen. Geen vraag is hem te veel.

De offerte wordt op maat gemaakt van ieders budget. De levering en plaatsing van de keuken gebeurd stipt volgens de afgesproken tijdstippen. De uiterst bekwame vakmensen plaatsen het materiaal met de grootste zorg zodat wij als klant uiterst tevreden zijn van onze droomkeuken.

We hebben enkele jaren later een dressing in de slaapkamer laten plaatsen en hebben ook hiervoor onmiddellijk voor “Mesterom-keukens” gekozen. Ook hier is de kwaliteit van het gekozen materiaal en de vakkundige plaatsing weer “top”. Zelfs de kleinste details in afwerking was voor hen geen moeite. Ook de na service is goed, slechts een telefoontje naar de zaakvoerder en hij komt zelf kijken/herstellen of stuurt iemand zo spoedig mogelijk langs.

Wij kunnen dus samenvatten dat als je gaat voor een keuken of dressing of andere interieur toepassingen, we “Mesterom-keukens” uitermate kunnen aanbevelen

Bedankt voor de fijne samenwerking.”

ERIK EN CHRISTEL VAN DEN HEUVEL

“Wij werkten reeds voor verschillende projecten samen met Mesterom Keukens, zowel prive-matig (keuken, dressing) als zakelijk (bureelinterieur). Telkens werden wij op een zeer aangename manier ontvangen, werd er geluisterd naar onze wensen, werden er eventuele alternatieven voorgesteld en werd er een inspectie gedaan ter plaatse…

Op voorhand wisten wij zeer nauwkeurig de details van leveringsdatum en kostprijs. Alles werd stipt geleverd en geplaatst.

Soms werd er op het laatste moment nog een kleine wijziging door Mesterom Keukens gedaan om het geheel nog perfecter te maken.

Nadien volgde er een nauwkeurige oplevering waarbij Mesterom Keukens zeer streng was voor zichzelf en elk detail.

Kortom: superservice en een aanrader om zorgeloos je interieurdromen te verwezenlijken”

SHERREN VAN DEN HEUVEL

“De uitstraling van de zaak nodigde mij uit naar binnen te gaan. De vriendelijke, behulpzame en persoonlijke aanpak zorgde ervoor dat ik bleef luisteren. De empathie, goede ideeën en deskundigheid hebben mij overtuigd. Vandaag de dag kijk ik nog steeds met trots naar mijn mooie keuken. Het leveren, het plaatsen en de nazorg, alles verliep zo vlot en aangenaam. Ik voelde mij hier zeer goed bij en koos dan ook voor zekerheid toen ik onlangs mijn dressing bestelde. En opnieuw zo vlekkeloos en professioneel afgehandeld!

Conclusie: super tevreden!”

SANDRA EN GUY VRANKEN

“Onze droomkeuken is er eentje van bij Mesterom. Ons eerste bezoek voelde meteen goed aan : geen verkoper maar wel zaakvoerder Eric die de klanten ontvangt. Hij dacht mee met ons en samen realiseerden we onze keuken. De plaatsing verliep zeer vlot en ook over de na-service zijn we heel tevreden.

Kortom, een geslaagde samenwerking!“